Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که در بخش «‌درددل مردم» پنجره‌ای به سوی شما گشوده‌ایم تا مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. بدیهی است در بسیاری از موارد مطرح شده امکان قضاوت برای الف وجود ندارد. به همین دلیل در انتظار پاسخ مسئولان و دستگاههای مربوطه خواهیم بود که در همین بخش منتشر خواهد شد.

شما می توانید مسایل و مشکلات خود را در بخش کامنت‌های ذیل همین مطلب ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب هر روز با پیام های شما بروز خواهد شد.


چند نکته :
۱- مطالب حتی المقدور کوتاه و بدون حاشیه روی نوشته و به موضوع اصلی مورد نظر پرداخته شود. در نوشتن دقت کنید مطالب، مفهوم و روشن بیان شوند.
۲- فقط مشکل و مساله خود را مطرح و از اظهار نظر یا ابراز همدردی خودداری کنید. 
۳- در صورتی که مطلب نیازمند الصاق تصویری از مدارک بود حتما به پیوست ارسال گردد.
۴- در مواردی ممکن است دستگاه مربوطه نیازمند ارتباط با نویسنده مطلب باشد در صورت تمایل نام و نام خانوادگی و شماره ای برای تماس اعلام نمایید.
۵- به مشکلات مطرح شده قبلی در این صفحه پاسخ ندهید و مشکل خود را نیز به صورت مستقل از آن ها بنویسید.
۶-بدیهی است پیامهای حاوی توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهد شد.

                                                                                         ********************************

۱۷ دی ماه ۱۴۰۰

 یارانه باید به همه مردم تعلق بگیره چون با این گرانی وتورم اکثریت مردم نیاز دارند وخواسته ما این است که مبلغ چشم گیری پرداخت شود

 

باسلام،بنده بازنشسته فرهنگی،وازایثارگران جانبازان دفاع مقدسم با شش سر عایله که سه فرزندم دخترند در منزل اجاره ای با ماهی بالغ بر دو ملیون. خطاب به مسولان: حقیر در اردیبهشت 97 تمام دار ندارم طلا،ماشین حتی مقداری وسایل گران قیمت که بعنوان جهیزیه برای دو دخترم خریده بودم فروختم تا با وامی که قرار بود بنیاد بده خانه بخرم خلاصه خانه هم خریدم ولی با خروج امریکا از برجام یک شبه قیمتها سربه فلک کشید من هم چون مقداری از پولم وام بود صاحب خانه حاضر نشد در محضر بیاد وسند بزنه خلاصه روز به روز قیمتها بالا بالاتر رفت وخانه از دست ما در شد حالا من بازنشسته که با از کار افتادگی هم بازنشست شدم و توانایی کار دیگری هم ندارم غیر از حقوق 6تومنی راه دیگری ندارم چرا باید تاوان فکرنسنجیده مسولان بدهم چرا من بازنشسته با فروش 30سال پس اندازم ودارندارم یکشبه ازدستم در بشه ونتونم حالا با همون پول یکی از داشته هام هم بخرم چه کسی جواب دل خانواده ام را باید بده نیاز باشد مدارک ارسال میکنم.

 

لطفا به حقوق کم بازنشسته ها توجه کنید که هماهنگ با تورم بشود

 

سلام چرا به ما باز ماندگان تامین اجتماعی که پدر و مادرمان فوت شدند رسیدگی به ما نمی کنید ما برای وام ثبت نام کردیم وام هفت میلیونی کانون  اما گفتن چون باز مانده هستین تعلق نمی گیرد این انصاف است بخدا خسته شدیم هیچ گونه مزایای نداریم.

 

دولت چرا از ثبت نام جاماندگان و محتاجان یارانه فرار میکند و هر روز بهانه ای می آورد و دنبال سخت ترین شرایط است. اینها حق الناس است.
شرایط اقتصادی بسیاری سقوط کرده و با افزایش یارانه این تبعیض باعث بی اعتمادی و دلسردی بسیاری به نظام می شود.
اگر راست میگویید یارانه تمام اساتید قضات کارمندان با حقوق بالا و ... را قطع کنید و یارانه ما را بدهید

یارانه اگر بیت المال است پس به همه تعلق میگیرد بنده 16سال با سختی و آوارگی جنگ درس خواندم سی سال خدمت صادقانه انجام دادم نه امتیاز مدیر بودن داشتم نه کارخلاف الان باسختی ماشین ‌‌وخانه دارم ولی یارانه معیشتی به من نمی دهند چرا؟
چون زحمت کشیدم درس خواندم و کار کردم وبرای جامعه مفید بوده ام !!!
این چه پیامی برای فرزندان و جوانان دارد!!!
باتشکر


در بعضی از مراکز دولتی از اضافه کار و مزایای کارکنان تامین اجتماعی حق بیمه سهم کارفرما و کارمند کم می شود ولی این امر برای مشمولان صندوق خدمات کشوری وجود ندارد لذا موقع بازنشستگی کارکنان صندوق بازنشستگی بعضا با حقوق بازنشستگی نصف کارکنان بازنشسته تامین اجتماعی بازنشسته می شوند مثلا یک کارشناس ارشد صندوق بازنشستگی حتی از یک بازنشسته با مدرک دیپلم تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی اش کمتر می شود لطفا مسئولان به  رفع این ظلم بزرگ عنایت فرمایند

 

بنده يك فرزند كم شنوا دارم براي خريد سمعك رفتم مي گويند دولت  ارز 4200 را قطع كرده و ديگر ارز داده نمي شود براي خريد گفتند سمعك خوب با ارز آزاد هر عدد 23 ميليون است اگر بخواهي يك سمعك كه فقط بتونه بعضي كلمات را بشنوه مي شود بايد هر سمعك را 12 ميليون بدهي كه مي شه 24 ميليون بايد چكار كنم لطفا به داد ما برسيد بچه من داره افسرده مي شه 

 

سلام،من نمیدانم درد دلم را بنویسم یا نظرم را؟ولی فرقی ندارد پس اول از خدا بعد از وسیله خدا شاید خدا بخواهد کسی که وسیله  خداست درد دلم‌ را دوا کند!؟ بنده بازنشسته معسر و اجاره نشین و بیماری خاص و کثیرالعائله و بیکاری فرزندانم و بدهکاری به اشخاص حقیقی و حقوقی و چندین مشکل حاد و مهم غیر قابل تحمل و جبران که فقط تنها یکی از مشکلات کافی است بنیاد یک خانواده را از هم بپاشد از نظر معیشتی در وضعیت معیشتی بسیار وخیم و اسفبار و حاد با سفره خالی بسر برده و جهت برون رفت از این وضعیت مکاتبات با دولتی‌ها و مجلسی‌ها حتی با دفتر رهبری و دیگر دست‌اندرکاران و مسئولین هر جا که عقلم قد میدهد اقدام کردم ولی مصلحت و حکمت خداوندی چیست فقط خدا عالم است.ولی من بازم خدا را شاکرم.ولی با این تورم و گرانی و دریافتی ۵ میلیونی  و این همه مشکل و درد دل قلبم هم به دیگر بیماریم اضافه شده ...

 

قرار بود مسکن ملی شرایط ویژه ای برای زنان سرپرست خانوار داشته باشه ولی الان با ادغام این طرح و نهضت ملی همه چیز نامشخصه 
چرا باید طرح هایی که برای کارشناسیشون زمان و هزینه صرف می شه همیشه رو هوا بمونه 
چه کسی در اولویت بالاتری از دختر خانومی که هیچ سرپرستی نداره و خونه ای بالا سرش نیست قرار داره ؟

 

خواهشا حقوق کم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را هم اعلام نماید شاید ترتیب اثری نسبت به این حقوق کم بدهند

 

با سلام
بیمه خدمات درمانی دارم و بازنشسته اموزش و پرورش هستم.برای بررسی درد کمر و زانو و بنا به تجویز پزشک برای تهیه گرافی به رادیولوژی مراجعه کردم و بابت گرافی ها گفتند که مبلغ کل 590 هزار تومان است و سهم بیمار 450 هزار تومان میشه و سهم بیمه 140 هزار تومان.اینو نوشتم که یک تشکر جانانه از مسئولین داشته باشم که بعد از 80 سال سن و سالها پرداخت بیمه،اینگونه مورد تکریم هستیم!!!!البته مسئول انجا گفت که فاکتور میدهد که از بیمه تکمیلی بگیرم.بایک حساب سرانگشتی متوجه شدم که بیشتر از پول بیمه تکمیلی باید هزینه اژانس و اسنپ بپردازم.مسئولین هم خوب میدانند که اکثر افراد سالمند بخاطر مشکلات حرکتی و نیاز به دستشویی و ناتوانی در رفت و برگشت و شلوغی بیمه های تکمیلی عطای این مبلغ را به لقایش میبخشند و صرفه نظر میکنند.چرابیمه تکمیلی خودش راسا با مراکز طرف حساب نمیشود تا اینگونه مشکلات برای افراد ایجاد نشود؟تا کی پول مردم را میگیرید و خرج چیزهای دیگر میکنید؟اقای رییس جمهور کی میخواهید به مشکلات مردم بپردازید؟

منبع: الف

کلیدواژه: تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.دکتر همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229335 برچسب‌ها بیمه

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود